考生在线咨询

湖南成考网微信公众号 湖南成考网微信公众号
前往顶部∧
    迎接拜访湖南成考网!本网站为平易近间交换网站,重要为广大年夜考生供给报考指导办事,网站信息仅供进修交换应用,官方信息以湖南省教导测验院www.hneao.edu.cn/为准。
  • 咨询德律风:0731-85468015
城市:
成考体系:
地点地位:湖南成考网 > 试题题库 > 专升本 > 注释

2016年湖南成人高考专升本英语测验真题及答案解析(二)

2019-05-08 15:33:58   来源:湖南成考网    点击:
作者:傅师长教员
  Ⅲ. Cloze(30 points)

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C D. Choose the one tha is most suitable mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health general well-being. It can 21on both our physical mental health can lead to other health22

  Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully "switch the mind 24Constant thoughts,25 around around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness peace 27 a sufferer extremely tired.

  In order to treat insomnia 28, it is first

  necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real

  relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 to allow a natural state of sleep

  to33

  Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and

  most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

  Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced their side effects can be deep far-reaching.

  21. A. harm

  B. affect

  C. change

  D. Impact

  答案:D

  22. A. demands

  B. concerns

  C. Reasons

  D. Questions

  答案:B

  23. A. interesting

  B. same

  C. common

  D. Alike

  答案:C

  24. A. on

  B. off

  C. up

  D. Down

  答案:B

  25. A.getting

  B.taking

  C.going

  D.pulling

  答案:D

  26. A. image

  B. dream

  C. concept

  D. Thought

  答案:D

  27.A.cause

  B.1eave

  C.disturb

  D.1ead

  答案:B

  28.A carefully

  B easily

  C.effectively

  D.Finally

  答案:C

  29.A if

  B.how

  C.where

  D.What

  答案:D

  30.A remembered

  B pulled

  C.changed

  D.Printed

  答案:A

  31.A.scales

  B.steps

  C.methods

  D.techniques

  答案:B

  32.A fully

  B recently

  C.silently

  D.Actively

  答案:A

  33.A.appear

  B.show

  C.occur

  D.Realize

  答案:C

  34.A.achieving

  B.targeting

  C keeping

  D.Aiming

  答案:A

  35.A.0bject

  B.system

  C.result

  D.Strategy

  答案:D

注:详细内容及信息以湖南省教导招生测验院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 湖南成考网 [http://melokoton.com/]
本文关键词: 成人高测验题   成人高考英语   成考英语  
本文地址:http://melokoton.com/show-1030-6599-1.html

上一篇:2016年湖南成人高考专升本英语测验真题及答案解析(一)
下一篇:2016年湖南成人高考专升本英语测验真题及答案解析(三)

湖南成人高考晋升便捷办事

【测验时间:10月26、27日】

2019湖南成考报名体系 成人高考罕见成绩
距2019全国成人高考:仅剩 68
【请广大年夜考生提早备考】
参加湖南成考公众号
湖南成考网
微信公众号
(扫一扫参加)
参加湖南成考交换群

扫一扫参加微信交换群

与考生自在互动、并且能直接与资深师长教员停止交换、解答。